| 11:00 | 60 min | Opening of Registration Desk |
|--------------|----------|--|
| 12:30 | | OFFICIAL START OF CONFERENCE Bethesdan DC |
| 12:30 | 30 min | Welcome to Washington, D.C.! SPEAKERS: Denise Reinke, Brigitte Widemann, John Glod & Douglas Lowy (USA) |
| THE PO | WER OF C | OLLABORATION IN SARCOMA |
| | | SESSION CHAIRS: Markus Wartenberg & Bernd Kasper (Germany) |
| 13:00 | 30 min | Keynote: Collaboration between HCPs and patient advocates – An opportunity for change and better outcomes |
| | | SPEAKER: Bill Tap (USA) |
| 13:30 | 30 min | Precision oncology in sarcoma – Future perspectives and benefits of collaboration |
| | | SPEAKER: Alice Chen (USA) |
| 14:00 | 15 min | Discussion |
| <i>14:15</i> | 30 min | COFFEE BREAK & NETWORKING |
| | | SESSION CHAIRS: Vandana Gupta (India) & Gabi Ott (Germany) |
| 14:45 | 75 min | Access to research & treatment in low and middle-income countries. |
| | | Can collaboration address challenges and drive impactful change? |
| | 20 min | The expert perspective: Challenges in managing rare diseases and conducting clinical trials |
| | | SPEAKER: Satish Gopal (USA) |
| | 20 min | The patient perspective: |
| | | Challenges in South Africa – can the "Sarcoma Intelligent Specialist Network" proposal make an impact? |
| | | SPEAKER: Lauren Pretorius (South Africa) |
| | 15 min | The local reality of sarcoma care: Lessons from Brazil's experience |
| | | SPEAKER: Fernando Campos (Brazil) |
| 16:00 | 30 min | Discussion |
| 16:30 | 15 min | BREAK |
| | | SESSION CHAIRS: Denise Reinke & Brigitte Widemann (USA) |
| 16:45 | 75 min | Patient-Partnered Research: Unpacking its power and how to make it happen |
| | | PANELISTS: Winette van der Graaf (Netherlands), Gabi Ott (Germany), Jonathan Fletcher (USA), Bill Tap (USA), and Markus Wartenberg (Germany) |
| 18:00 | | END OF DAY 1 |

| 08:15 | | START OF DAY 2 Bethesdan ABC | | | |
|---------------------------------------|-----------|--|--|--|--|
| 08:15 | 15 min | SPAGN Lifetime Achievement Awards PRESENTED BY: Markus Wartenberg, Gerard van Oortmerssen & Denise Reinke | | | |
| 08:30 | 5 min | Welcome to the day SPEAKER: Denise Reinke (USA) | | | |
| IMPORTANCE AND IMPACT OF PATIENT DATA | | | | | |
| | | SESSION CHAIR: Gerard van Oortmerssen (Netherlands) | | | |
| 08:35 | 35 min | Educational Session: Patient Experience Data | | | |
| | 10 min | Understanding Patient Experience Data | | | |
| | | SPEAKER: Markus Wartenberg (Germany) | | | |
| | 25 min | Patient data as a contribution to research: Patient-reported outcomes | | | |
| | | SPEAKER: Winette van der Graaf (Netherlands) | | | |
| 09:10 | 25 min | The global reality of sarcoma diagnosis – Findings of the Global Sarcoma Diagnosis Pathway Survey | | | |
| | | SPEAKER: Verena Loidl (Germany) | | | |
| 09:35 | 10 min | Q&A / Discussion | | | |
| 09:45 | 30 min | GROUP PHOTO – FOLLOWED BY COFFEE BREAK & NETWORKING | | | |
| CLINIC | AL TRIALS | - CHANCES, CHALLENGES & PITFALLS | | | |
| | | SESSION CHAIRS: Markus Wartenberg & Bernd Kasper (Germany) | | | |
| 10:15 | 45 min | Innovative approaches in clinical trials: Exploring challenges and solutions for rare and ultra-rare cancers | | | |
| | 20 min | The Expert Perspective | | | |
| | | SPEAKERS: Silvia Stacchiotti (Italy) & Mary Frances Wedekind Malone (USA) | | | |
| | 10 min | The Company Perspective & Challenges: How can research for rare cancers become more attractive? | | | |
| | | SPEAKER: Uchenna Iloeje, Springworks (USA) | | | |
| | 10 min | The Patient Perspective | | | |
| | | SPEAKERS: Roger Wilson - Recorded Statement (UK) & Denise Robinson (USA) | | | |
| 11:00 | 40 min | Panel Discussion - SPEAKERS: All presenters & Martha Donoghue, FDA (USA) | | | |
| 11:40 | 20 min | BREAK | | | |
| SARCO | MA SUBTY | PE GROUPS - RESEARCH, LATEST DEVELOPMENTS & MORE | | | |
| 12:00 | 60 min | See full program tracks on next page | | | |
| 13:00 | 60 min | LUNCH & NETWORKING | | | |
| 14:00 | 90 min | See full program tracks on next page | | | |
| 15:30 | 30 min | COFFEE BREAK & NETWORKING | | | |
| | | | | | |

| | TRACKS | SOFT TISSUE SARCOMAS | NEW HORIZONS GIST | BONE SARCOMAS | DESMOIDS |
|-------|--------|---|---|--|---|
| | ROOM | BETHESDAN ABC | BETHESDAN D | CORDELL | WISCONSIN |
| TIME | LENGTH | CHAIRS: Brandi Felser (USA) & Estelle Lecointe-Artzner (FRA) | CHAIRS: Kai Pilgermann (GER) & Carol Tordella (USA) | CHAIRS: Christina Ip-Toma (USA) & Denise Reinke (USA) | CHAIR: Lynne Hernandez (USA) |
| 12:00 | 5 min | Welcome | Welcome | Welcome | Welcome |
| 12:05 | 55 min | Ultra Rare Sarcomas: Challenges and profiles of selected subtypes (35 min) | Navigating the current treatment and clinical trial landscape in GIST (45 min) | Prospects and challenges towards improved outcomes for bone sarcomas (55 min) | Research Updates (55 min |
| | | SPEAKER: Silvia Stacchiotti (Italy) | SPEAKER: Jon Trent (USA) | SPEAKER: Patrick Grohar (USA) | |
| | | Hereditary predispositions in Sarcomas: Current Insights & Challenges (20 min) | Q&A Discussion (10 min) | | |
| | | SPEAKER: Margarita Raygada (USA) | | | |
| 13:00 | 60 MIN | LUNCH & NETWORKING | | | |
| 14:00 | 90 min | Research Updates: The role of immuno-oncology, T-cell therapy & other innovations in sarcoma (60 min) | Spotlight on the rare GIST subtypes non-KIT/PDGFR-mutated GIST (30 min) SPEAKERS: John Glod (USA) & Andrew Blakely (USA) | Update from the Bone Sarcoma Alliance (10 min) SPEAKER: Kathrin Schuster (GER) Managing Shared Decision- | Challenges in the management of Desmoid tumors in Brazil (30 mins) SPEAKER: Fernando Campos (Brazil) |
| | | SPEAKER: Jon Trent (USA) Q&A Discussion (30 min) | GIST Summit: Learnings & Findings (30 min) | Making in Bone Sarcoma Surgery (30 min) | Discussion, Exchange, Advocacy Topics (60 min) |
| | | · · | SPEAKER: Jon Fletcher (USA) Q&A Discussion (30 min) | SPEAKER: Kurt Weiss (USA) Discussion: Are MDTs focused on patients or diseases? (50 min) | SPEAKERS FROM DIFFERENT DESMOID PATIENT GROUPS |

DAY 2 - PROGRAM CONCLUSION

CAPACITY BUILDING & EMPOWERING - PART 1

16:00 120 min The SPAGN Marketplace Sessions

Choose your 3 favorite sessions from 5 market booths! Each session lasts 30 minutes, with a 5-minute break in between to change booths

(10 minutes presentation / 15-20 minutes discussion)

BOOTH 1: STORYTELLING

SPEAKER: Katja Winter (Germany)

BOOTH 2: RUNNING A SARCOMA SUPPORT LINE

SPEAKER: Carly McDonald (UK)

BOOTH 3: THE POWER OF LOBBYING

SPEAKER: Brandi Felser (USA)

BOOTH 4: STARTING YOUR OWN RESEARCH: WHAT TO CONSIDER

SPEAKERS: Verena Loidl (Germany) & Denise Robinson (USA)

BOOTH 5: HEALTH TECHNOLOGY ASSESSMENT (HTA): WHAT IS IT?

SPEAKER: Adela Maghear (Turkey)

18:00 BREAK BEFORE DINNER

19:30 DINNER AT PIZZERIA DA MARCO

| 08:15 | | START OF DAY 3 Bethesdan ABC | | | | |
|--------------------|--|--|--|--|--|--|
| 08:30 | 5 min | Welcome to the day SPEAKER: Gerard van Oortmerssen (Netherlands) | | | | |
| IMPAC [*] | IMPACT ON PATIENT OUTCOMES: TREATMENT & RESEARCH | | | | | |
| | | SESSION CHAIR: Estelle Artzner (France) | | | | |
| 08:35 | 60 min | Beyond systemic / medical therapies: What other disciplines have to offer sarcoma patients | | | | |
| | | Key innovative developments from pathology, imaging, surgery & radiotherapy | | | | |
| | | SPEAKERS: | | | | |
| | | Jonathan Fletcher (USA) - Pathology | | | | |
| | | Eva Dombi (USA) - Imaging | | | | |
| | | Kurt Weiss (USA) - Surgery | | | | |
| | | Ashleigh Guadagnolo (USA) - Radiotherapy | | | | |
| 09:35 | 25 min | Q&A / Discussion | | | | |
| 10:00 | 30 min | COFFEE BREAK & NETWORKING | | | | |
| CAPAC | ITY BUILDI | ING & EMPOWER - PART 2 | | | | |
| | | SESSION CHAIR: Gabi Ott (Germany) | | | | |
| 10:30 | 75 min | Empowering Patients: Lighthouse projects in patient advocacy | | | | |
| | | Presentations by Advocacy in Action Award Winners / Submissions | | | | |
| | | Blog "Voices of Sarcoma" | | | | |
| 11:40 | 15 min | BREAK | | | | |
| SPECIA | L TOPIC: T | THE YOUNG SARCOMA POPULATION | | | | |
| | | SESSION CHAIRS: Lennie Woods (USA) & Matt Sha (Canada) | | | | |
| 12:00 | 60 min | Workshop: "Young people have cancer, too!" | | | | |
| | | Needs of children and AYA with sarcoma | | | | |
| | | SPEAKERS: Brigitte Widemann (USA) & Brian Pennarola (USA) | | | | |
| | | Group Discussion: Unique challenges & How to address them | | | | |
| 13:00 | | Closing Remarks & End of Conference | | | | |
| | | Markus Wartenberg (Germany), Gerard van Oortmerssen (Netherlands) & Denise Reinke (USA) on behalf of the SPAGN Board | | | | |
| | | Brigitte Widemann (USA) on behalf of the NCI | | | | |